top of page

Welkom in onze praktijk en toekomstig Medisch Centrum Hedera (2024)

Visie

Een huisarts behandelt patiënten van alle leeftijden, van baby tot oudere. Een huisarts is een echte 'familie-arts'. Hierdoor kan de huisarts zijn patiënten op een bredere manier bekijken: zowel met medische maar ook met andere factoren wordt rekening gehouden. Op deze manier trachten we u een persoonlijke en wetenschappelijk onderbouwde zorg te bieden.

In de moderne geneeskunde is er veel aandacht voor multidisciplinaire zorg.We werken samen met andere zorgverleners (verpleegkundigen, kinesisten, specialisten, ....) om tot de best mogelijk zorg te komen. Als huisarts hebben we hierin een coördinerende rol. In Wervik gaan we in toekomst samenwerken op één nieuwe locatie: Molenstraat 19, 8940 Wervik. Medisch Centrum Hedera zal plaats bieden aan een 7-tal huisartsen, aangevuld met een praktijkverpleegkundige en onthaalpersoneel. Er zal ook ruimte voorzien worden voor andere zorgverleners (psycholoog, diëtist, ...)

Onze praktijk is een erkende opleidingspraktijk. Het is mogelijk dat u bij de huisarts in opleiding (HAIO) op consultatie komt.

 

 

bottom of page